O tânără din Bucureşti, vedetă pe Instagram, acolo unde este urmărită de 240.000 de oameni, s-a îmbrăcat în poliţistă pentru a filma un videoclip, iar acum este cercetată penal de poliţiştii din Voluntari.

Noemi Demeter are 240.000 de followeri pe Instagram, însă un videoclip în care s-a dat drept poliţistă i-a adus un dosar penal, în oraşul Voluntari din judeţul Ilfov.

Tânăra s-a îmbrăcat în poliţistă şi chiar a oprit în trafic un şofer, potrivit scenariului cel mai probabil, iar apoi a postat imaginile pe Instagram.

Din nefericire pentru ea, faptul că nu a primit acordul Poliţiei pentru videoclip i-au adus un dosar penal, după ce imaginile au ajuns şi la poliţiştii din Voluntari.

"În urma unor imagini apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, din care rezultă că o persoană de sex feminin ar fi  desfășurat activități asemănătoare celor specifice poliției rutiere, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

La data de 25 noiembrie a.c., polițiștii orașului Voluntari s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de uzurpare de calități oficiale, constând în aceea că,  o persoană de sex feminin, îmbrăcată cu anumite articole din uniforma de poliție rutieră, ar fi desfășurat activități specifice acestei structuri, pe o stradă din orașul Voluntari.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana respectivă, în cauză fiind vorba despre o femeie, în vârstă de 25 de ani.

În prezent, polițiștii din Voluntari continuă cercetările în cadrul dosarului penal deschis, iar la finalizarea administrării probatoriului, urmeaza fie luate măsurile legale care se impun", se arată într-un comunicat oficial al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov.

coral