Un tânăr de 24 de ani din Cluj-Napoca a fost prins în flagrant cu aproximativ şase kilograme de canabis. Verificările au fost făcute de procurorii DIICOT Bistriţa-Năsăud şi poliţişti.

Drogurile proveneau din Spania şi erau introduse în ţară prin intermediul unei firme de transport internaţional.

Polițiștii au depistat și oprit, în trafic, un autoturism, înmatriculat în județul Cluj, condus de un bărbat, de 24 de ani, din Cluj-Napoca.

 

„În urma controlului autoturismului, au fost descoperite 6 calupuri vidate în folie din plastic, transparentă, care conțineau o substanță vegetală, de culoare verde oliv, greutatea acesteia fiind de aproximativ 6 kilograme. Totodată, au mai fost descoperite și ridicate 2 telefoane mobile și 2.500 de lei”, au transmis reprezentanții Poliției Române.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru de trafic de droguri de risc şi complicitate la introducerea în ţară a stupefiantelor.

 

Bărbatul a fost condus la audieri, iar procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă.

coral