News Flash:

Tânăra din Baia Mare, cu două facultăţi și master, care a devenit şoferiţă de TIR: «Am absolvit într-o ţară care nu mi-a oferit o şansă»

16 Februarie 2022
1472 Vizualizari | 0 Comentarii
C t lina Vla in

Cătălina Vlaşin, o tânără din Baia Mare, absolventă a două facultăţi şi două mastere, a devenit şoferiţă de TIR, iar acum conduce un camion de 40 de tone, în echipaj cu soţul ei, chiar dacă ar fi putut face cu totul altceva...

Deși a învățat pe rupte pentru absolvi cele două facultăţi și mastere, Cătălina spune că nu a reuşit să se împlinească profesional şi, împreună cu soţul ei, şi-a găsit adevărata pasiune: şoferia.

"Am absolvit două facultăţi şi două mastere (Inginerie Alimentară şi Psihologie). Am lucrat aproape un an în topografie şi doi ani inginer tehnolog.

Azi, sunt şofer pe TIR. Mă bucur de fiecare kilometru parcurs, de fiecare om care apreciază că o fată de 1,60 metri şi 55 kilograme poate să stăpânească un mastodont de 40 de tone, de fiecare cursă finalizată cu succes.

Am absolvit două facultăţi într-o ţară care nu mi-a oferit şansa să mă dezvolt în domeniile pentru care am învăţat zile şi nopţi întregi.

Până la urmă, viaţa nu e despre diplome. E despre lucrurile pe care le faci şi îţi oferă satisfacţie. Indiferent ce faci, fă-o din tot sufletul. De la inginer la şofer de TIR e cale lungă.

Unii mă critică, alţii îmi apreciază curajul şi foarte puţini mă iau drept exemplu. Mulţumesc tuturor care m-aţi urmărit de-a lungul vremii. Pentru unii sunt motiv de bârfă, pentru alţii sunt tipa aia cool.

Ei bine, eu pentru cei din urmă încă mai postez aici uneori", a scris Cătălina Vlaşin într-o postare pe Facebook.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Video

????#amintiri dinaintea Emmei noastre ????

Publicat? de C?t?lina Deac pe Mar?i, 15 februarie 2022
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1345 (s) | 22 queries | Mysql time :0.049161 (s)