Vlad Culda,tânpruldin Baciu trimis în judecată sub acuzația că și-a omorât mama cu cruzime la începutul anului 2021, a fost condamnat la închisoare pe viață, chiar înainte de Crăciun, în 22 decembrie. Decizia nu este definitivă. Acesta a fost judecat în stare de aresst preventiv încă de la momentul demarării anchetei.  

”Solutia pe scurt: 1. În temeiul art. 396 alin. (2) din C. proc. pen., Condamnă inculpatul C.V.B. – la pedeapsa detenţiunii pe viaţă pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat în varianta violenţei în familie”, precizează Tribunalul Cluj. 

Vlad Culda poate ataca decizia cu apel

Crimă în Baciu, din noaptea de 22 spre 23 martie, a șocat comunitatea, fiind de o cruzime ieșită din comun. Vlad Culda ar fi folosit un topor și a lovit-o pe femeie de mai multe ori în cap. 

Criminalul era drogat și violent, dar oamenii legii l-au reținut, după o scurtă altercație. Anchetatorii spun că între bărbat și mama acestuia erau probleme de mai mult timp, iar într-un moment de nebunie s-a dus și i-a dat în cap.

Mama bărbatului i-a cumpărat acestuia un apartament în Cluj-Napoca, unde locuia alături de mai mulți prieteni ratați. Toți se drogau, iar mama i-a tot reproșat că este un ratat și că își distruge viața. Într-un acces de furie, bărbatul s-a dus la locuința femeii din Baciu, unde aceasta stătea cu un concubin, și scandalul a degenerat. 

Fiul femeii a pus mâna pe un topor și i-a dat în cap.

coral