Consiliul Județean Cluj, în parteneriat cu Primăria municipiului Câmpia Turzii, va organiza în perioada 12-15 august 2022 Târgul Produs de Cluj.

Evenimentul se va desfășura în Parcul Berc, cu un program cuprins între orele 12.00 și 23.00.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „O nouă prezență a noastră la Câmpia Turzii, în mijloc de august, perioada în care aici oamenii locurilor se întâlnesc de ani buni pentru a sărbători împreună praznicul Sfintei Maria, dar și trecerea spre toamnă, anotimpul culegerii roadelor. Și de această dată ne bucurăm de excelenta colaborare cu administrația locală, astfel că putem oferi tuturor amatorilor de voie bună și relaxare posibilitatea de a le găsi la ei acasă.”

La Târgul Produs de Cluj de la Câmpia Turzii vor participa mici meșteșugari și producători care vor prezenta publicului turtă dulce și ciocolată de casă, miere de albine, uleiuri presate la rece, vinuri, preparate la grătar gătite în aer liber, obiecte de artizanat și marochinărie, lavandă, costume populare și podoabe lucrate de mână. Buna dispoziție va fi întregită de unul dintre cele mai moderne parcuri de distracție, dar și de spectacolele de muzică ușoară și cele de folclor susținute de voci consacrate și de dansatori talentați.

coral