Probleme pentru tânără care s-a plâns pe Facebook că asistentele au vrut să o interneze pe motiv de COVID, ea nu era infectată. Se întâmplă la Spitalul Judeţean din Arad .

Acum, reprezentanţii spitalului vor ca aceştia să dovedească în instanţă cele scrise pe Facebook, anunță Antena 1.

Tânăra în vârstă de 18 ani a ajuns la spital în urmă cu două nopți. Avea dureri de cap, febră și amețeli. Medicii i-au recoltat sânge și i-au cerit să aștepte rezultatele.

„M-au lăsat acolo, nu mi-au mai spus nimic. Am tot așteptat…am întrebat-o pe una dintre asistente cât mai durează și mi-a zis că până vin analizele”, a spus tânăra.

Tânăra susține că, dupe ore bune de așteptare, a cerut să meargă acasă.

„Doamna doctoriță scria rețeta și m-a întrebat dacă vreau să fiu internată de COVID. Am spus că nu. M-a întrebat „sigur nu vrei”?”, a continuat tânăra.

„Mi-a povestit că a întrebat-o. Mi s-a părut ciudat, tu să nu ai așa ceva și să te roage să te internezi”, a spus iubitul ei.

Medicii au o cu totul altă variantă și spun că pacienta pur și simplu nu a înțeles ce i s-a transmis.

„Nimeni din UPU nu i-a spus că are infecție COVID. Internările la COVID nu le facem noi. Cred că este vorba de o neînțelegere, pacienta nu a înțeles ce i s-a explicat”, a spus Aurelia Aconi, medic primar UPU.

“Conducerea spitalului a luat decizia de a depune o plângere penală către Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, deoarece consideră că distribuirea acestei postări în spațiul public aduce prejudicii de imagine Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad”, a spus Florina Ionescu, director interimar Spitalul Județean Arad, potrivit A3. coral