O tânără de 19 ani este anchetată la Dej, fiind suspectată că și-a ucis nou-născutul pe care l-a aruncat apoi la toaletă.

Alarma s-a dat ieri dimineață, 3  iulie, după ce tânăra din Ocna Dej, care tocmai născuse, a acuzat stări de rău și a chemat ambulanța. Aceasta a sunat în jurul orei 4 dimineața la 112 și a cerut ajutorul medicilor, fără să le spună acestora că tocmai născuse.

A acuzat stări de rău, însă medicii sosiți la locuința acesteia și-au dat seama în urma examinării medicale preliminare că tânăra născuse doar în urmă cu câteva ore. Copilul nu a fost însă găsit și cum femeia nu a vrut să ofere mai multe detalii medicilor despre starea copilului, aceștia au anunțat poliția.

Oamenii legii au demarat imediat cercetările, iar după scurt timp au găsit copilul aruncat în WC-ul gospodăriei. Fetița era însă deja decedată. Deocamdată nu se știe dacă fetița s-a născut moartă, sau dacă a murit după ce a fost aruncată în WC, acest lucru urmând să fie stabilit de către medicii legiști.

Femeia a fost transportată între timp la Spitalul Municipal Dej, dar nici aici nu a vrut să recunoască în fața medicilor și a polițiștilor ce s-a întâmplat.

Tânăra este acuzată acum de pruncucidere, iar polițiștii continuă cercetările pentru elucidarea întregului caz.

Sursa: someseanul.ro

coral