Tatăl Raisei Nicoleta, fetița ucisă de un polițist pe trecerea de pietoni, face dezvăluiri cutremurătoare. Bărbatul speră că micuței i se va face dreptate, iar autoritățile își vor face datoria.

Familia este devastată de durere și vrea ca vinovatul să plătească pentru tragedia pe care a provocat-o. Cazul Raisei Nicoleta, fetița ucisă de un polițist grăbit, a îndoliat întreaga țară. Micuța a fost condusă pe ultimul drum, iar tatăl ei este devastat de durere. Bărbatul speră că adolescentei i se va face dreptate, iar autoritățile își vor face datoria.

Tatăl Raisei Nicoleta vrea să i se facă dreptate fiicei sale

Familia Raisei Nicoleta trece prin clipe de coșmar. Cu sufletul îndurerat, bărbatul vrea să i se facă dreptate fetiței. Micuța a fost ucisă pe trecerea de pietoni de polițistul grăbit, iar nimeni și nimic nu o mai poate aduce înapoi.

Bărbatul speră că autortitățile își vor face datoria

Tatăl fetiței ucise de polițist speră că i se va face dreptate iicei sale care a murit la doar 11 ani din cauza neatenției unui organ al legii. Bărbatul vrea ca autoritățile să-și facă datoria, iar vinovatul să plătească pentru tragedia pe care a provocat-o.

„Eu sper că autoritățile o să-și facă treaba și datoria, pentru că totuși e un copil de 11 ani care nu ar fi trebuit să plece așa repede pentru un nenorocit care aleargă ca disperatul. Eu sper că o să fie bine, dar toți trebuie să ne gândim că trăim în România. Și trăind în România s-ar putea ca totul să fie mușamalizat, toți să se spele pe mâini. Dar, noi sperăm să fie bine. Să facă dreptate! Să plătească pentru că asta e”, a adăugat acesta.

Din păcate, Raisa Nicoleta a lăsat în spate doar lacrimi și suferință. Fetița de 11 ani a murit nevinovată, iar familia, devastată de durere, speră că micuței i se va face dreptate.

coral