Tânărul a povestit oamenilor legii că a lovit-o de două ori cu capul de perete.

Când și-a dat seama că nu mai respiră a intrat în panică.

A dezbrăcat-o, a spălat-o și a încercat să o resusciteze.

Tatăl vitreg al fetiței ucise la Arad a recunoscut crima, în fața anchetatorilor. El a povestit că a dat-o cu capul de perete pentru că voia să se joace și era agitată, scrie presa locală.

Tânărul a povestit oamenilor legii că a lovit-o de două ori cu capul de perete, iar când și-a dat seama că nu mai respiră a intrat în panică. A dezbrăcat-o, a spălat-o și a încercat să o resusciteze.

El le-a mai povestit procurorilor că ulterior a pus trupul copilei într-un geamantan, l-a luat pe fratele ei, un băiețel de trei ani, s-a urcat într-un taxi și a lăsat cadavrul la periferia orașului Arad.

A încercat să îi dea foc folosit o sticlă de acetonă pe care a găsit-o în casă, iar apoi s-a întors în locuința sa cu un un alt taxi.

Tatăl vitreg al fetiței ucise și incendiate în Arad, ridicat din pat în momentul reținerii

Tatăl vitreg al fetiței ucise și incendiate în Arad fusese ridicat din pat înainte de a fi reținut pentru 24 de ore: „Este greu de explicat cum cineva care comite o atrocitate să mai poată dormi și liniștit”.

„Este greu de explicat cum cineva care comite o atrocitate să mai poată dormi și liniștit. El este bărbatul bănuit că ar fi luat viața unui suflet nevinovat. Acesta a fost ridicat din pat, de către colegii noștri.Acum, să răspundă pentru faptele lui!”, se arată într-o postare a Poliției. coral