Caz tragic în Irlanda, unde un copilaș britanic în vârstă de doar un an a fost ucis, după ce a ieșit din casă, în timp ce părinții dormeau și a fost lovit de o mașină.

Brandon Thomas Byrne, în vârstă de doar un an, a fost lovit de vehicul în apropiere de satul Ballinagare din Co Roscommon din Irlanda. Copilul și părinții lui au venit în Irlanda în vacanță din Marea Britanie și stăteau cu membrii familiei când a avut loc incidentul, relatează Mirror.

Copilul și-a părăsit singur patul și a ieșit din casă în timp ce părinții lui încă dormeau. Coliziunea s-a întâmplat când un șofer a intrat în zona din apropierea locului în care stătuse copilul și nu l-a văzut pe acesta ieșind în mijlocul străzii. La scurt timp, familia a observat că micuțul nu se afla în pat sau în casă. Băiatul a fost tratat la locul accidentului de către serviciile de urgență. Cu toate acestea, în ciuda eforturilor lor, el a fost ulterior declarat mort, notează sursa citată.

„Era fiul meu drag. Te voi iubi mereu, până la sfârșitul vieţii”, a scris Andrew, tatăl copilașului.

„Părinții erau încă în pat în acel moment și l-au informat pe bărbat că fiul lor încă doarme. Din păcate, ei au descoperit curând că micuțul nu era în patul său și că copilul trebuie să fi părăsit singur casa”, a declarat un martor.

coral