Tedi il umileste grav pe Mircea Badea, dupa ce l-a batut in ring, facandu-l praf in doar cinci secunde. Motociclistul detine centura neagra cu 3 Dan in kickboxing si a marturisit ca se astepta ca prezentatorul TV sa se fi pregatit in acesti patru ani, de la ultima lupta, pe care Badea a pierdut-o de altfel.

”Este o combinatie clasica din boxul thailandez. Adica doua directe in garda, clinci si genunchi in figura. Dar nu a avut nicio reactie, nu a blocat”, a explicat Teodor Emi pentru Wowbiz.ro. Motociclistul nu crede ca Mircea Badea ar putea avea viitor in domeniul sporturilor de contact. ”Mircea Badea nu are sanse sa devina un luptator, la varsta lui. Sau, poate, daca ar concura cu luptatori de varsta lui, de peste 40 de ani, la old-boys. Dar, cu un profesionist, nu il vad sa lupte un meci intreg…”, a mai spus Teodor Emi.

”Nu am vazut un KO cum si-a luat Mircea Badea”

Teodor Emi si-a dat seama ca l-a luat prea in serios pe Mircea Badea si lamureste situatia cu privire la KO pe care prezentatorul Tv l-a resimtit. ”Efectul loviturii asupra lui a fost destul de puternic. A fost un KO foarte puternic si, sincer, chiar nu va spun ca sa ma pun bine cu el sau sa vreau sa par eu baiatul bun sau alte chestii… Dar, daca as fi stiu de dinainte ca o sa pice atat de rau, l-as fi tinut. Sincer. Adica, chiar a cazut foarte urat. I-am tintit fix barbia. El s-a si lasat un pic si asta a amplificat impactul. Adica el, practic, a dat un pic cu capul in genunchiul meu. Eu am vrut sa ii dau cu genunchiul in cap, iar el a dat cu capul in genunchi Lovitura a fost cam de nota 9,5. Eu am dat cam de 8, mai ales ca forta e mai mare la corp decat la cap, dar avand in vedere ca el a dat cu capul in genunchi, de la 8 s-a ridicat cam la 9,5. Nu am stat sa il numar, eu vorbeam cu elevul meu care statea cu mine la colt, ma uitam prin sala, nu am stat sa numar. Dar, cred, dupa ce am vazut filmarea, cred ca a stat 5-10 secunde a stat sigur. Dupa aceea, este normal sa nu te lase  (sa te ridici, n. red.), ar fi fost chiar o crima sa il lase. S-ar fi putu ridica foarte greu si va dati seama ca nu mai era in stare de nimic. Deci el nu mai era in stare sa continue meciul sub nicio forma. Putea sa aiba urmari foarte grave… (…)Cand l-am vazut lesinat, cazut, am fost uimit. Am fost uimit de efectul loviturii, chiar nu ma asteptam.  Din experienta mea de 18 ani de arte martiale nu am vazut un KO cum si-a luat Mircea Badea, sa cada cu capul asa… Daca era sa stiu dinainte, chiar l-as fi prins”, a explicat Teodor Emi.

coral