News Flash:

Ștefan Bănică o umilea pe Andreea Marin? Ce pățea diva dacă avea tupeul să-i răspundă

12 Aprilie 2022
694 Vizualizari | 0 Comentarii
Banica si Andreea Marin

Ștefan Bănică o umilea pe Andreea Marin de fiecare dată când avea ocazia. Despre cântăreț au apărut mereu zvonuri cum că ar fi violent cu femeile, însă informația nu a fost niciodată confirmată. Sabin Ivanof și Ștefan Bănică au fost prieteni pentru o lungă perioadă de timp.

În urma cu mai mulți ani, soțul Simonei Patruleasa a vorbit despre mariajul dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică o umilea pe Andreea Marin?

În urmă cu mai mult timp Sabin Ivanof a făcut declarații de-a dreptul șocante cu privire la mariajul dintre cei doi. Potrivit acestuia de fiecare dată când Andreea Marin îi răspundea lui Ștefan Bănică, cântărețul o lovea.  Sabin Ivanof a declarat că, în timp ce el și Simona Pătruleasa se aflau într-o vacanță la Madrid alături de cei doi, au văzut-o pe Andreea Marin într-o ipostază șocantă din cauza violențelor la care o supunea soțul său.

”(…) ştiu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea”, declara Sabin Ivanof.

Ștefan Bănică o umilea pe Andreea Marin, toți apropiații acestora știau acest lucru

”Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este.

El, că să îmi răspundă mie, a făcut interviul ăla în care şi-a băgat familia în faţă. I-am făcut de atâtea ori morală, eu, între patru ochi. Sunt amănunte nesemnificative. Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă. Plângea de faţă cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă şi când venea acasă spunea că divorţează. Problemele cu agresivitatea faţă de Andreea au fost dintotdeauna. Am fost într-o vacanţă la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu Simona am fost la muzee şi Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund” a spus Sabin Ivanof, la un moment dat.

Andreea Marin, apariție de senzație alături de doi dintre copiii lui Ștefan Bănică Jr.

Violeta a venit alături de mama sa la Gala Premiilor UCIN pentru a-şi arăta suportul faţă de fratele ei care a intrat anul acesta la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografie „I.L. Caragiale”.

Violeta şi Radu s-au pozat alături de Andreea Marin spre deliciul tuturor celor prezenţi. După ce au făcut celebră fotografie, cei doi frați au mers în sală pentru a urmări decernarea premiilor.

Din imagini se poate observa că cei trei au o relaţie strânsă. Violetă şi Radu petrecând mult timp împreună. Ștefan Bănică a declarat în unele emisiuni că își dorește ca cei trei copii ai săi să aibă o relație apropiată. Actorul mai are un băiețel cu soția sa, Lavinia Pârva.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1552 (s) | 33 queries | Mysql time :0.047936 (s)