Un tânăr care locuiește în cartierul clujean Mănăștur a fost înjunghiat de fostul prieten al iubitei sale, care căuta să se răzbune. Potrivit surselor BZC, fostul iubit a căutat-o pe tânără pentru a discuta, în încercarea de a se împăca. Întâlnirea însă nu a decurs în mod pașnic, orbit de gelozie, fostul iubit l-a înjunghiat pe actualul de două ori cu un cuțit, iar apoi a fugit de la fața locului.

„La data de 28 iunie a.c., în jurul orei 13.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la o agresiune ce a avut loc în cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca. 

În jurul orei 13.50, în urma unor discuții în contradictoriu între un tânăr, de 24 de ani, din județul Maramureș și alt tânăr, din același județ, primul l-ar fi lovit în zona corpului cu un briceag, iar apoi a fugit de la fața locului. Victima a fost înjunghiată de două ori.

În jurul orei 14.45, tânărul a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca.

În prezent, sunt desfășurate activități, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs agresiunea și pentru încadrarea juridică a faptei”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

coral