Un clujean și-a înjunghiat tatăl de mai multe ori, după ce un scandal a escaladat între cei doi. Bărbatul a fost acuzat de tentativă de omor și a fost arestat și reținut pentru 30 de zile.

Evenimentul tragic a avut loc pe data de 14 martie, într-un apartament din cartierul clujean Mănăștur, unde cei doi bărbați locuiau împreună. 

Poliția a fost sesizată în aceeași dată în jurul orei 20:00 cu privire la faptul că, în urma unui conflict spontan, un bărbat a fost înjunghiat și a suferit leziuni grave în zona abdomenului. Polițiștii clujeni au reținut agresorul pentru 24 de ore, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj. 

Clujeanul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

„În urma cercetărilor s-a stabilit că persoana vătămată a fost înjunghiată de fiul său major, pe fondul unui conflict spontan apărut în locuința comună, cu precizarea că din raportul de expertiză medico-legală persoana vătămată a prezentat leziuni traumatice la nivel toraco-abdominal, care s-au putut produce prin lovire repetată cu un corp tăietor-înțepător și care a pus în primejdie viața victimei”, au precizat reprezentanții Parchetului, conform Cluj24.ro.

Procurorul care se ocupă de acest caz a decis încadrarea faptei la tentativă de omor și a propus arestarea preventivă a agresorului pentru o perioadă de 30 de zile. Propunerea venită de la procuror a fost admisă de Tribunalul Cluj, iar fiul victimei a ajuns după gratii.

 

coral