O tentativă de omor a avut loc la Turda, în plină stradă, în zona Pieței Centrale. Un bărbat de 47 de ani l-a lovit cu un cuțit pe un altul, de 31 de ani, în zona capului. Totul s-a întâmplat în urma unui conflict izbucnit între cei doi!

Bărbatul înjunghiat în gât a fost dus la spital, de urgență, pentru a i se acorda îngrijiri medicale, în timp ce polițiștii au pornit în căutarea agresorului. Acesta a fost identificat în zona Materna, iar polițiștii l-au imobilizat imediat, arată turdanews.net

La data de 30 noiembrie, în jurul orei 13.45, polițiștii municipiului Turda au fost sesizați cu privire la o stare conflictuală desfășurată între doi bărbați, în zona Pieței Centrale, din municipiu, în urma căreia unul dintre cei doi ar fi fost agresat fizic.

În baza cercetărilor efectuate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au stabilit că, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat, de 47 de ani, ar fi lovit un bărbat, de 31 de ani, în zona capului, cu un obiect ascuțit-înțepător.

Victima a fost preluată de un echipaj medical, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale.

Bărbatul de 47 de ani nu a fost găsit la locul incidentului, fiind depistat ulterior de polițiștii municipiului Turda și condus la sediul unității de poliție.

etului de pe lângă Tribunalul Cluj, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.”, a transmis IPJ Cluj.

coral