Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune din România. Ea este un exemplu de urmat pentru multe doamne. După ce a avut probleme cu greutatea, Teo a slăbit 65 de kilograme. Ea a dezvăluit pentru fanele ei că nu are restricții atunci când vine vorba de mâncare. secretul ei fiind acela că are grijă la cantitate.

Teo Trandafir a mărturisit că NU mânâncă niciodată foarte mult. Prezentatoarea a povestit că are grija ca mâncarea ei să fie într-o cantitate mică.

„Sunt foarte atentă la ceea ce mănânc, echilibrat şi întotdeauna aceeaşi cantitate. Îmi umplu farfuria, dar farfuria mea este cât cea de la ceşcuta de cafea”, a declarat vedeta.

Vedeta postului de televiziune Kanal D a trecut printr-o serie de intervenții chirurgicale care au schimbat-o complet. Vedeta s-a confruntat cu niște probleme grave de sănătate, care au adus-o la un pas de moarte. Teo a fost operată de două ori în anul 2001 din cauza unei pancreatite, iar după doi ani a ajuns din nou pe masa de operație pentru o micșorare de stomac. A urmat o perioadă în care a slăbit foarte mult și în care spune că nu a făcut un efort deosebit.

Secrete culinare de la Teo Trandafir.

„Eu nu respect orele de masă, pentru că nu am cum. Puțini știu că dimineață pun în gură doar două feliuțe mici de pâine, iar la prânz o ciorbă o descânt în… două ore! Dimineață, mănânc același lucru, fiindcă mi-e frică să încerc altceva. Întotdeauna, îmi pun pe farfurie două feliuțe mici, mici de pâine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluță și o apişoară și gata. Uneori, mai aștept la pomană, poate mă mai cheamă și pe mine cineva, să mănânc o… jumătate de biscuit!”, a mărturisit Teo Trandafir.

 

coral