Vesti bune in familia celebrului latifundiar din Pipera. In luna octombrie 2019, fiica lui cea mare va face nunta alaturi de jumatatea ei.

Teodora Becali face nunta in luna octombrie 2019. Informatia a fost confirmata chiar de tatal ei, Gigi Becali. Tanara vrea sa faca pasul cel mare si sa se marite cu barbatul alaturi de care are o relatie de cativa ani. Din fericire, viitorul mire este pe plac socrului mic.

Gigi Becali sustine ca a vorbit cu fiica ei si nu o preseaza. Decizia nuntii a fost a ei, latifundiarul neincercand sa o oblige in vre-un fel. Teodora Becali a primit mana libera de la Gigi Becali sa faca ce vrea, informeaza evz.ro. Organizarea nuntii este in toi, pe lista de invitati aflandu-se, deja, 700 de persoane.

Patronul FCSB ar fi dat 20.000 de euro unui alt cuplu care are nunta in aceeasi zi cu Teodora, motivul, formatia macedoneasca pe care familia Becali ar fi vrut-o la nunta trebuia sa fie prezenta la alt eveniment.
Teodora Becali face nunta in octombrie 2019

 „Are peste 1,85m, asa cum imi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevarat ca in octombrie o sa facem nunta. In Bucuresti o facem. Mai multe nu vreau sa spun, ca nu vor ei si vreau sa le fac pe plac.

Eu i-am zis: „tata, faci ce vrei, nu ma mai intereseaza ce faci. Cat ai stat la mine in casa ai fost cu mine, ai facut ce ai vrut”. Dar am incredere ca va face numai bine”, a declarat Gigi Becali.

Cine e iubitul Teodorei Becali

Fiica lui Gigi Becali se iubeste cu Mihai zis si „Printisorul din Dobroesti”, un tanar care provine dintr-o familie respectata si instarita. Viitorul ginere pare sa fie pe placul finantatorului Stelei. Mihai Theodor Mincu are 28 de ani. Teo si Mihai formeaza un cuplu de cativa ani si se afiseaza destul de des impreuna.
Gigi Becali, amendat de FRF

In urma cu cateva zile, tatal Teodorei Becali a primit o mustrare colosala si o amenda financiara. Acesta a fost acuzat de FRF ca discrimineaza.

Totul a pornit de la declaratiile pe care le-a facut la adresa sportivelor din fotbalul feminin romanesc. De asemenea, FCSB a primit o amenda de 5.000 de lei.

In luna decembrie, Gigi Becali soca opinia publica. Acesta sustine ca femeile pot juca orice sport, mai putin fotbal. Cuvintele sale il vor costa acum scump pe Becali, care in 2018 avea o avere colosala! coral