News Flash:

Teparul Onuc Traian, fost Floarea Ianson, nu se lasa. Construieste in continuare pe strada Miko Imre, chiar fara autorizatie, fraierind clujenii care vin cu banii

15 Februarie 2018
4101 Vizualizari | 1 Comentarii
Traian Onuc fost Floarea Ianson

Cunoscutul dezvoltator imobiliar Onuc Traian, fost Floarea Ianson, nu pare sa dea doi bani pe amenzile primate de la primarie sau pe procesele in care este implicat, continuand sa isi ridice blocurile ilegale din zona strazii Miko Imre din Cluj. Astfel, politistii locali din cadrul Directiei Inspectie si Control - Serviciul Control Urbanism si Disciplina in Constructii, Serviciul Control Protectia Mediului, impreuna cu politisti din cadrul Politiei municipiului Cluj – Napoca - Sectia 6, jandarmi din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobila ''Ștefan Cicio-Pop'' si inspectori din cadrul ITM Cluj au verificat, in cursul zilei de miercuri, 14 februarie, santierul de pe str. Miko Imre nr. 14,  unde s-a constatat continuarea lucrarilor de construire fara autorizatie a unui imobil de locuinte.

Desi in luna mai 2017, Muresan Horatiu Sebastian, proprietarul terenului, a fost sanctionat pentru lucrari fara autorizatie de construire cu amenda in valoare de 5000 lei si s-a dispus oprirea lucrarilor, astazi, pe santier se aflau 5 angajati ai SC ECOMP SRL, societate care este executantul lucrarii, echipa care era coordonata de Onuc Traian, cunoscut tepar imobiliar care a fost, intre timp, si-a schimbat numere dupa ce a fost trimis in judecata.

Potrivit reprezentantilor Primariei Cluj, datorita faptului ca nu s-a respectat masura de oprire a lucrarilor, dispusa prin PVCC nr.0080408/05.10.2017,  pe numele Muresan Horatiu Sebastian a fost intocmit referatul de sezizare a organelor de urmarire penala la data de 11.01.2018.

Avand in vedere constatarile de pe santier au fost luate urmatoarele masuri:

- 1 proces verbal de constatare a contraventiei in baza Legii 50/1991 republicata pentru lucrari efectuate fara autorizatie de construire, pe numele  SC ECOMP SRL – in calitate de constructor,

- 4 procese verbale de constatare a contraventiei in baza HCL 191/2009 privind neintretinerea curateniei in incinta santierului, lipsa contractului de salubritate, lipsa imprejmuirii corespunzatoare, respectiv pentru lipsa rampei de spalare la iesirea din santier, in valoare de 5.500 lei,

- ITM – 1 proces verbal de constatare a contraventiei in baza Legii 108/1999 republicata pentru lipsa masurilor privind protectia muncii, pe numele  SC ECOMP SRL – in calitate de constructor.

La fata locului, cu ocazia actiunii au fost identificate 3 persoane interesate sa achizitioneze apartamente, in acest scop avand inclusiv bani asupra lor.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

s604x0_Blocul_penalului_Floarea_Traian_Iasco_de_pe_strada_Fabricii.png
floarea ianson santier miko imre traian onuc autorizatie tapar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2535 (s) | 23 queries | Mysql time :0.031884 (s)