News Flash:

Testamentul Google – protejeaza-ti datele si dupa moarte

12 Aprilie 2013
1294 Vizualizari | 0 Comentarii
Google a lansat un nou instrument prin care utilizatorii pot decide ce se va intampla cu toate datele din contul lor dupa moarte. Sau mai bine zis, dupa ce contul devine inactiv o perioada indelungata de timp.

Functia  Inactive Account Manager  a fost dezvaluita de Google pe blog. Aceasta da posibilitatea utilizatorilor sa decida ce vor face cu mailurile, pozele si alte date dupa ce contul devine inactiv o perioada de timp, respectiv 3 luni, 6 luni, 9 luni sau 12 luni. 

Utilizatorii au posibilitatea sa aleaga o persoana de incredere catre care se vor duce toate datele stranse de-a lungul timpului din aplicatii ca Blogger, Gmail, Picasa Web Albums, Google Voice sau YouTube.

Odata ce functia a fost activata, utilizatorii vor primi in prealabil un email pe adresa de email secundara. 

Si Facebook s-a gandit la situatia nefericita in care un utilizator moare si da dreptul familiei sa personalizeze pagina decedatului cu una memoriala. Astfel, odata ce contul a fost dezactivat, nimeni nu se mai poate loga sau primi cereri de prietenie. De asemenea, persoana nu va aparea printre persoanele sugerate de facebook ca fiind cunoscute.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

google moarte blogger gmail google voice youtube facebook
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2249 (s) | 37 queries | Mysql time :0.020545 (s)