Cu parafa si semnatura! Am pus mana pe testamentul lui Aurelian Preda! Un testament care O EXCLUDE pe Ana Maria! Iata, asadar, cine este doamna careia artistul i-a lasat toata averea.

La trei ani de la moartea lui Aurelian Preda, se aprinde un urias scandal. Ies la suprafata detalii despre testamentul regretatului artist, testament in care nu se regaseste deloc Anamaria, fiica lui!

La „Acces Direct”, a fost dezvaluit un detaliu interesant: averea artistului a ajuns in mainile celei supranumite Satana de la Roma, nasa din Italia despre care s-a spus ca i-ar fi fost si sotie!

Iata, asadar, testamentul parafat si semnat al lui Aurelian Preda:

Subsemnatul PREDA AURELIAN ION, domiciliat in Pitesti, jud. Arges, dispun pentru cazul incetarii mele din viata urmatoarele:

Las d-nei MARIA, domiciliata in … sa stapaneasca in deplina proprietate si posesie intreaga mea avere mobila si imobila ce se va gasi in patrimoniul meu la incetarea mea din viata.

Arat ca mi s-au adus la cunostinta dispozitiile art. 841 si urmatoarele din Codul Civil cu privire la rezerva legala si cotitatea disponibila.

In situatia in care la data decesului meu, legatara Maria nu mai este in viata, dispun ca toata averea mea mobila si imobila ce se va gasi in patrimoniul meu, sa fie stapanita in deplina proprietate si posesie de ANDREEA (n.r. fiica Mariei), domiciliata in jud. Arges.

Redactat, dactilografiat si autentificat in 3 exemplare astazi 25.11. 1997, BIROUL NOTARULUI PUBLIC … din care mi s-au eliberat 2 exemplare.

coral