O nouă provocare face furori în mediul online. Acesta este testul de inteligență care îți arată dacă ai un IQ de geniu. Tot ce trebuie să faci este să găsești ursul diferit din imagine. Se pare că doar persoanele cu o inteligență sclipitoare pot descoperi soluția în mai puțin de șapte secunde.

Testul de atenție care arată dacă ai IQ de geniu

Gândirea creativă este secretul unei minți agere, iar cel mai bun mod de a o antrena este rezolvarea unor teste de atenție precum cel ce face furori în rândul internauților în ultima vreme. Este o provocare aparent simplă, pe care mulți o acceptă, dar pe care puțini reușesc să o rezolve.

De fapt, aceste tipuri de teste de IQ sunt și o modalitate distractivă de a vă descoperi coeficientul de inteligență. Fie că sunt numite iluzii optice sau teste de inteligență, sunt un exercițiu benefic pentru capacitatea noastră de concentrare, exercițiu pe care ar trebui să îl facem de fiecare dată când avem ocazia.

O nouă provocare face acum furori în mediul online. O imagine aparent simplă ascunde, de fapt, o soluție pe care foarte puțini reușesc să o descopere, mai ales în mai puțin de șapte secunde.

Care urs este diferit față de ceilalți doi. Îți poți da seama în mai puțin de șapte secunde?

Ca să găsești diferența, va fi nevoie să privești puțin diferit imaginea, răspunsul este chiar în fața ta, cu toate că s-ar putea să nu fie descoperit chiar atât de ușor. Tot ce trebuie să faci este să identifici care urs este diferit față de ceilalți din desen.

Pregătește-te, doar 1% dintre cei care încearcă să rezolve acest test de atenție reușesc să dea răspunsul corect în mai puțin de șapte secunde.

Dacă te uiți la toți cei trei urși cu atenție, există o diferență foarte mică la unul dintre ei.

Toți urșii au aceeași față, urechi, ochi, ochelari și gură. Cu toate acestea, dacă te uiți cu atenție la papionul ursului C, vei vedea că este puțin diferit de cele ale ursului A și ursului B. coral