News Flash:

Tetarom S.A. pune la dispoziția investitorilor spații în incubatorul de afaceri de la Tetarom I

20 Octombrie 2020
815 Vizualizari | 0 Comentarii
tetarom I

Consiliul Județean Cluj și TETAROM S.A., societate în cadrul căreia forul administrativ județean este acționar majoritar, pun la dispoziția investitorilor interesați noi spații în Incubatorul de afaceri din incinta Tetarom 1, parc industrial situat în zona străzii Tăietura Turcului-Hoia din Cluj-Napoca.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „E o veste bună pentru mediul de afaceri local. Facilitățile și, în general, condițiile extrem de avantajoase oferite de Parcurile Industriale Tetarom au constituit cadrul ideal de lansare sau de dezvoltare pentru numeroase afaceri de succes”.

În suprafață de peste 860 mp, aceste spații au devenit disponibile pentru închiriere în urma mutării birourilor administrative ale Tetarom S.A. în noua clădire recent edificată în acest scop în cadrul proiectului european de extindere a parcului.

În acest fel, Incubatorul de afaceri, sau „clădirea roșie” cum mai este cunoscut imobilul, este pregătit să primească noi investitori, atât cu statut de start-up cât și companii cu experiență, cu peste trei ani de activitate. Funcționând ca sediu pentru societatea Tetarom timp de 13 ani și fiind parte componentă a Proiectului Tetapolis, clădirea este pe deplin adaptată cerințelor oricărui tip de business, dispunând de un spațiu expozițional generos, o sală de conferință multifuncțională și alte facilități specializate.  

Interesul manifestat de potențialii clienți ai Tetarom este unul extrem de ridicat,  jumătate din spațiile de birouri rămase libere în clădirea incubatorului de afaceri fiind deja ocupate.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tetarom investitori spatii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1401 (s) | 33 queries | Mysql time :0.064101 (s)