„The magic of giving” a cuprins „tărâmul” Iulius Mall Cluj încă de la începutul lunii decembrie și continuă până pe data de 23. Aici, toți cei care cred în Moș Crăciun și fac achiziții de minimum 600 lei, primesc pe loc multe cadouri, în valoare de peste 70.000 euro de la spiridușii Iulius Mall, care pot fi găsiți în zona Zara. Haide și tu în această poveste, să ne bucurăm împreună de spiritul Crăciunului și, mai ales, de reacția celor dragi când vor despacheta cadourile în jurul bradului. Pentru a pătrunde și mai mult în magia sărbătorilor urmărește videoul și găsește-ți inspirația pentru lista de cumpărături.

Cele mai importante cadouri pe care le poți oferi celor dragi sunt timpul petrecut cu ei, bucuriile împărtășite, gândurile bune, recunoștința, respectul, însă, acestea pot fi perfect completate cu daruri ce pot fi împachetate frumos și așezate sub brad. Indiferent că ești din categoria celor organizați care și-a făcut deja lista cu ce cumpără pentru fiecare apropiat sau faci parte dintre cei care își caută inspirația pe moment, te anunțăm că perioada pentru căutarea cadourilor de Crăciun a început. Și Iulius Mall Cluj s-a pregătit te premieze.

Astfel, până pe 23 decembrie 2022, dacă faci două achiziții ce însumează 600 lei, în aceeași zi, vei fi premiat instant. Tot ce trebuie să faci este să înregistrezi bonurile la centrul de premiere din zona Zara. Zilnic, primele 250 persoane înregistrate în sistemul electronic vor primi, în funcție de norocul lor, vouchere de cumpărături cu valori cuprinse între 30 și 500 de lei. Acestea pot fi folosite în locațiile partenere: Obsentum, Marionnaud, Cărturești, Sport Vision, Nobila Casa, Altex, Buzz Sneaker Station, Seroussi, D`S Damat, Teilor, my Geisha, Adidas, Cupio, Escudo, U-man, Madzerini, Dinoland, Premium Cell, Auchan, Bianco Nero și Vetter Concept Store; restaurantul Marty; servicii la Renew Cars; drinks la Iconic Garden și experiențe la Wonderland. Pe lista spiridușilor se află și jucării de pluș și pack-uri de Coca Cola. Valoarea totală a premiilor se ridică la 70.000 de euro! Regulamentul campaniei poate fi consultat pe www.cluj.iuliusmall.com/ro.

Pe lângă toată atmosfera de Crăciun din mall, nu rata nici Iulius Christmas Market din Iulius Parc, unde te poți bucura în fiecare seară de la ora 18.00, până pe 22 decembrie de colinde și cântece de iarnă, zăpadă artificială produsă de un tun, trenulețul lui Moș Crăciun, vin fiert, ciocolată caldă, tradiționalul Carousel, bunătăți de sezon pe alese, decorațiuni și o atmosferă ca în povești. De asemenea, în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 14:00, au loc întâlniri cu Moș Crăciun și ateliere de creație pentru copii. Mai multe detalii despre evenimente găsești pe pagina de Facebook a Iconic Garden.

Caută cadourile perfecte în Iulius Mall Cluj, iar noi avem grijă să ai și tu parte de „The magic of giving”!

coral