Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, și-a schimbat discursul în ceea ce privește viitorul Universității Cluj, după ce echipa clujeană a reușit promovarea în Liga 1. 

Dacâ înainte de barajul cu Dinamo Alin Tișe se întreba dacă "se mai merită" pentru autorități să acorde sprijin ambelor echipe de fotbal din oraș (U Cluj și CFR), sau acestea trebuie să se concentreze doar pe una (CFR), acum președintele CJ Cluj transmite mesaje de felicitare sepcilor roșii și le urează un parcurs cât mai bun în Liga 1.

„Felicitări U Cluj pentru reușita din acest final de sezon! Revenirea în prima liga a fotbalului romanesc e un rezultat meritoriu! Bravo! Felicitări fotbaliștilor, antrenorului și conducerii clubului FC Universitatea Cluj pentru că au luptat pentru șansa lor pana la capăt! Vă doresc sa continuați parcursul bun și să faceți performanță și în Liga 1!”, a postat Alin Tișe pe rețelele de socializare.

Suntem curioși cât de echidistanți vor fi politicienii clujeni sezonul viitor când cele două echipe din Cluj se vor confrunta direct.

 

coral