Acum că ne-am creat deja un renume în Europa pentru hoție, ne-am gândit că ar fi timpul să ne întindem antenuțele până la asiatici.

Un grup format din cinci ţigani români au vrut să dea lovitura în Italia, dar au încasat-o grav de tot. Omul pe care voiau să-l jefuiască era campionul Japoniei la ju jitsu. Ce a ieşit? Ţiganii şi-au luat o bătaie soră cu moartea.

Un site de ştiri din Italia a relatat totul. ”Ei nu ştiau, însă, că era campion la Ju Jitzu, aşa că trei dintre atacatori au ajuns la spital, în stare foarte gravă”, relatează site-ul italian news24roma.com. Campionul Japoniei la Ju Jitzu, Yoshihiko Kamo, era în vacanţa la Roma şi se plimba liniştit, împreună cu soţia, când s-a trezit înconjurat de cinci tigani. Aceştia i-au cerut luptătorului borseta în care avea portofelul plin, geanta soţiei şi telefoanele.

Informația este însă contestată de alții. Unii bloggeri italieni și-au exprimat îndoiala cu privire la autenticitatea evenimentului relatat de news24roma.com. Unul dintre aceștia, David Puente, remarcă faptul că numele citat este identic cu numele ambasadorului Japoniei in Emiratele Arabe Unite care este specialit in Jiu-jitsu.

Cei care contesta autenticitatea informației susțin că, dacă era implicat un membru al corpului diplomatic, știrea exloda pe marile publicații itaiene. Momentan marile site-uri de știri din Italia nu vin cu informații despre acest incident.

Unul dintre aceștia, David Puente, remarcă faptul că numele citat este identic cu numele ambasadorului Japoniei in Emiratele Arabe Unite care este specialit in Jiu-jitsu.

Japonezul a stat nemişcat câteva clipe, până când unul dintre tigani a încercat să-i smulgă poşeta soţiei. În acel moment, campionul a început să se rotească şi să sară dintr-o parte în alta ca şi cum ar fi fost pe arcuri, împrăştiind lovituri puternice în toţi cei cinci tigani. Doi dintre agresori au reuşit să fugă. Ceilalţi trei, însă, au ajuns la serviciul de urgenţe al Policlinicii Umberto, iar prognosticul medicilor este rezervat. Japonezul a fost arestat, deocamdată, pentru vătămare corporală gravă, mai spune site-ul italian.

coral