News Flash:

Tineri puși să măture cojile de semințe pe care le-au aruncat la locul de joacă. „Domeniul public nu este coș de gunoi!”

9 Septembrie 2021
867 Vizualizari | 0 Comentarii
Tineri pusi sa mature

Mai mulți adolescenți din Târgu Jiu au fost puși de polițiști să facă curățenie la locul de joacă, acolo unde au împrăștiat fără rețineri cojile semințelor consumate.

”Domeniul public nu este coș de gunoi!

Asta le-au explicat colegii noștri unor tineri, care au așternut un de coji de semințe într-un loc de joacă public, amenajat într-un cartier din municipiul Târgu Jiu.

Polițiștii locali au purtat discuții cu tinerii respectivi despre necesitatea păstrării curățeniei în locurile publice, despre sancțiunile contravenționale aplicabile în cazul nerespectării acestor norme și mai ales despre contribuția pe care aceștia o au, în calitate de membri ai societății, la evoluția acesteia, despre adoptarea unei atitudini responsabile față de mediul înconjurător.

În acest context, tinerii avertizați au inițiat o acțiune de ecologizare a locului de joacă, luându-și angajamentul ca pe viitor să nu mai repete astfel de fapte”, au transmis autoritățile locale.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 22 queries | Mysql time :0.041870 (s)