În apropierea sărbătorilor de iarnă, suntem mai atenți la cei dragi, mai empatici cu tot ce ne înconjoară, iar în acest an suntem și mai responsabili cu mediul. Astfel, la Iulius Mall Cluj, creativitatea, magia Crăciunului și buna dispoziție se întâlnesc în cadrul unor workshopuri eco-friendly, susținute de Mirela Grindean. Aici copiii între 6 și 12 ani sunt invitați să își lase ideile să prindă contur în timp ce realizează decorațiuni pentru Crăciun din hârtie reciclată. Materialul de lucru este pus la dispoziție de Iulius Mall, iar participarea este gratuită după o înscriere în prealabil la 0731 250 906.  

Între 12 și 16 decembrie 2022, în zona Kids Land din interiorul Iulius Mall Cluj vor avea loc, în fiecare zi, în intervalele orare 16.00 – 17.00 și 17.00 – 18.00, workshopuri eco-friendly. Cei mici sunt așteptați să își pună în valoare imaginația și îndemânarea, în timp ce vor realiza decorațiuni pentru Crăciun, precum: globuri, ghirlande sau brăduți din hârtie reciclată. Îndrumați de Mirela Grindean, copiii vor demonstra că viața unei coli de hârtie nu se termină odată ce ai citit o revistă, ai scris într-o agendă sau ai despachetat un cadou, ci poate fi transformată în artă.

Hârtia pentru proiectele creative este pusă la dispoziție de Iulius Mall Cluj, iar combinarea culorilor și a formelor le va reveni micilor artiști. Participarea la workshopuri este gratuită, în limita locurilor disponibile și înscrierile se pot face la numărul de telefon 0731 250 906. Totodată, cei mici pot lua acasă ceea ce au creat în timpul acestor activități.

Această acțiune face parte din direcția strategiei de business a companiei IULIUS, care în spiritul conceptului de sustenabilitate pe care îl îmbrățișează a dedicat sărbătorile de iarnă din acest an și responsabilității față de mediu și reciclării hârtiei. În acest sens, în Iulius Mall Cluj este expusă și o decorațiune realizată din carton și hârtie reciclabilă, ce repezintă un ren și atrage atenția asupra faptului că populația de reni, a scăzut în ultimii ani, din cauza încălzirii globale.

coral