În prezența Excelenței Sale, domnul președinte Klaus Iohannis și a președintelui PNL, domnul Ludovic Orban, TNL Cluj a obținut ieri, la Sinaia, în cadrul Galei TNL “Mircea Ionescu Quintus” distincția “Cea mai activă filială în evenimente locale”.

“În calitate de președinte al TNL Cluj, le mulțumesc și le dedic acest premiu sutelor de colegi liberali clujeni. Premiul este o recunoaștere a muncii și a eforturilor tinerilor care au înțeles că doar prin consecvență și implicare putem să aducem o schimbare în bine în comunitățile noastre. Mulțumesc, de asemenea, președintelui PNL Cluj, europarlamentarului Daniel Buda și tuturor colegilor din organizația PNL Cluj pentru toată susținerea de care tinerii beneficiază în cadrul partidului, susținere fără de care acest premiu nu ar fi fost posibil. Ne așteaptă 4 bătălii electorale importante iar PNL trebuie ca în lupta cu PSD să fie extrem de puternic. Noi, tinerii liberali, vom fi ca de fiecare dată în prima linie a bătăliei și la fel de activi” a declarat Maria Forna, președintele TNL Cluj. 

Tot în cadrul Galei, prreședintele Klaus Iohannis a primit premiul ”Garantul democrației” din partea Tineretului Național Liberal. Decizia de a-i acorda acest premiu șefului statului a fost luată datorită faptului că activitatea domniei sale oferă garanția că respectarea statului de drept și apărarea democrației sunt valori esențiale. Președintele Iohannis a transmis tinerilor liberali un mesaj de încredere şi un îndemn de a da tot ceea ce este mai bun pentru România. 

coral