În lumea fotbalului sunt o mulţime de jucători talentaţi, tineri sau mai în vârstă, cunoscuţi sau în curs de a fi cunoscuţi. Însă pe cei mai buni îi vom găsi mereu în topurile realizate de cele mai prestigioase publicaţii.

Care sunt cei 10 jucători de fotbal ai momentului?

Cristiano Ronaldo – A făcut parte până nu demult din echipa Manchester United, este un atacant foarte bun, a înscris de zeci de ori în poartă echipelor adverse şi este cotat ca fiind unul dintre cei mai buni marcatori şi jucători ai ultimilor ani.

Sadio Mane, Bayern Munich – Senegalezul Mane a înscris deja 16 goluri în Premier League în ultima perioadă, a început cu dreptul în Bundesliga, dovedind că îşi merită locul în topul celor mai buni jucători ai momentului. E cunoscut pentru mişcările sale rapide în teren şi loviturile precise. Acesta este și unul dintre favoriții din Bundeslinga pentru pariurile pe marcatori. Profită de cod bonus Netbet și descoperă oferta momentului.

Karim Benzema, Real Madrid – Talismanul celor de la Real Madrid, Benzema a avut cel mai bun sezon din carieră în 2021 şi 2022, sezonul trecut a înscris 27 de goluri în 32 de meciuri La Liga.

Mohamed Salah, Liverpool – Are o viteză de deplasare pe teren uriaşă, este în top 10 jucători ai momentului şi îşi merită şi el locul aici pentru că e talismanul Liverpool.

Harry Kane, Tottenham – Kane este de parte cel mai bun jucător din lume pe partea de şuturi şi lovituri date balonului rotund. În 30 de meciuri Premier League Kane a avut peste 20 de goluri înscrise în poartă adversarului.

Erling Haaland, Manchester City – În câţiva ani va fi numărul 1 cu siguranţă în orice top jucători importanţi de fotbal. A reuşit să înscrie 86 de goluri din 89 de meciuri disputate.

Kylian Mbappe, Paris Saint-Germain – Accelerează ca niciun alt jucător pe orice fel de teren, are 110 goluri în 117 meciuri de ligă şi 27 goluri în 57 meciuri cu echipa naţională a Franţei.

Kevin De Bruyne, Manchester City – Este un fotbalist complet, are tehnică, abilităţi unice, merite fizice, un mental puternic. Pasele sale sunt fenomenale și intră cu ușurință în top fotbaliști ai anului.

Robert Lewandowski, Barcelona – Este un fotbalist puternic, are tehnică perfectă, mişcări precise şi un control total asupra balonului rotund. Se poate lăuda cu 344 de goluri din 375 de meciuri pentru Bayern Munich, inclusiv cu 41 de goluri în Bundesliga în 29 de meciuri, sezonul 2020-2021.

Lionel Messi, PSG – Este cel mai bun jucător din lume, poate sta lejer alături de Diego Maradona. A înscris 11 goluri sezonul trecut, a ajutat la 14 goluri în 33 de apariţii, deja are trei goluri în noul sezon.

Aceste nume sunt cunoscute de toți iubitorii de fotbal, iar acest lucru nu este deloc întâmplător. Calitățile sportive ale acestora fac fotbalul mai frumos, iar numele lor atrag o mulțime de vizionări și bilete cumpărate la partidele disputate. coral