Casele de pariuri online au devenit foarte apreciate în rândul pariorilor, iar acest lucru nu este deloc neașteptat. Atunci când alegi să pariezi pe o platforma de pariuri online ai multe avantaje. Printre cele mai importante avantaje se numără timpul, disponibilitatea și bonusurile.

În timp ce agențiile de pariuri stradale au un program limitat, casele de pariuri online pot fi accesate la orice oră, în orice zi și de oriunde. Pe lângă avantajele amintite, majoritatea caselor de pariuri online oferă bonusuri de bun venit noilor utilizatori, iar acest lucru reprezintă un plus foarte mare față de agențiile stradale. O să îți prezint top case de pariuri online care oferă bonusuri. Pe lângă cele 3, în oferta PublicWin de asemenea vei regăsi un bonus important.

1.      Betano

Betano este considerată ca fiind una dintre cele mai bune case de pariuri online din România. Betano se evidențiază în rândul pariorilor prin bonusurile consistente pe care le oferă și prin oferta sportivă diversificată. Oferta sportivă de la Betano include nu mai puțin de 30 sporturi printre care fotbal, tenis, șah și ciclism.

De asemenea, la Betano poți paria și pe eSports. Bonusul de bun venit de la Betano constă în 100% în limita a 500 RON + 500 RON freebet. Tot ce trebuie să faci pentru a profita de bonus este să îți deschizi un cont pe platforma Betano și să faci o primă depunere. La Betano vei găsi, pe lângă secțiunea de pariuri sportive și secțiunea de cazino unde te poți bucura de o gamă variată de sloturi și jocuri de masă.

2.      Superbet

Superbet este una dintre cele mai populare case de pariuri, atât în mediul online, cât și în agențiile stradale care se găsesc în toată țara. Superbet se remarcă în primul rând prin oferta sportivă care mulțumește majoritatea pariorilor. Legat de oferta sportivă, Superbet se diferențiază de alte case de pariuri și prin faptul că se concentrează pe sportul românesc.

De asemenea, la Superbet vei găsi și cele mai populare pariuri pe loto, cum ar fi Grecia Kino, Loto Polonia sau Loto Win for Life. Superbet își răsplătește noii pariori pentru alegerea făcută printr-un bonus de bun venit consistent.

Bonusul de bun venit de la Superbet constă în 3 bonusuri pentru primele 3 depuneri. Așadar nu ai motive să nu profiți de el. La prima depunere vei primi un bonus de 50% în limita a 200 RON, la a doua depunere tot 50% în limita a 200 RON și a 3a depunere vei primi un bonus de 100% în limita a 100 RON.

3.      Unibet

Unibet este una dintre cele mai cunoscute case de pariuri la nivel internațional și se află în top. Unibet se remarcă atât prin secțiunea de pariuri sportive, cât și prin secțiunea de cazino și cea de poker.

La Unibet vei găsi o gamă largă de piețe de pariere și discipline sportive, iar cotele se află printre cele mai bune de pe piață. Unibet are o platformă optimizată foarte bine atât în varianta desktop, cât și pe dispozitivele mobile. Bonusul de la Unibet constă într-un pariu fără risc de 300 RON și 150 de rotiri gratuite la sloturile EGT.

  coral