Păcănelele sau sloturile sunt cele mai căutate şi mai apreciate jocuri de noroc din cazinourile on-line şi off-line. E simplu să le joci, ai mai multe linii de câştig, simboluri diferite cu un design drăguţ, jackpot, simboluri speciale, Scatter şi Wild, de exemplu, care te ajută să câştigi mai mult. În cazinourile on-line vei găsi o mulţime de variante de păcănele, de la producători de top din industria jocurilor de noroc on-line.

Fiecare joc are cel puţin patru sau cinci variante şi variaţii, aşa că vei putea testa o mulţime de jocuri interesante şi poţi câştiga foarte bine în funcţie de răbdare şi de simbolurile care se aliniază pe tamburii de joc.

Deşi sunt foarte multe păcănele pe care le vei juca în cazinourile on-line, patru sunt cele mai populare şi mai accesate de către pasionaţii de jocuri de noroc on-line. În plus, la aceste poți primii ocazional promoții precum Betfair rotiri gratuite, care te încurajează să-ți deschizi un cont de jucător fără sa depui bani.

Sizzling Hot şi Book of Ra, cele mai populare păcănele

1. Book of Ra. Are o tematică inedită, de inspiraţie egipteană, funcţii bonus interesante, cauţi comori prin Egiptul Antic şi primeşti bonus când ai cel puţin trei simboluri carte. 10 rotiri gratuite ai când vine la rând şi un simbol expandabil, ales aleator înainte să înceapă rundele de joc. Simbolurile speciale aduc câştiguri bune chiar dacă nu le vezi pe role consecutive. Jocurile bonus sunt unul dintre motivele pentru care Book of Ra a devenit atât de popular peste tot în cazinourile virtuale şi fizice.

2. Sizzling Hot. Aici avem un slot clasic, ai fructe şi şeptari, e simplu de jucat şi de accesat, îţi aduce câştiguri mai bune decât în cazul altor variante de joc. Linia aşteptată este de cinci şeptari, pentru câştiguri şi mai mari, dar poţi avea combinaţii câştigătoare o mulţime pe măsură ce joci. Simbolurile speciale sunt prezente şi ele, steluţele în acest caz, care vor tripla câştigurile indiferent unde apar pe tamburi. Ai nimerit linia de şeptari, ai de 1.000 de ori miza totală jucată „pe mână”. Da, poţi avea mai multe runde în care nu câştigi mai nimic, dar şi runde în care vei câştiga enorm mai ales dacă vin şi simboluri speciale şi şeptarii mult aşteptaţi la rând.

Lucky Lady’s Charm, jocul de noroc cu o popularitate în continuă creştere

3. 20 Super Hot. E un derivat mai modern Sizzling Hot. Are fructe şi şeptari, tematica şi stil pe care le-ai mai văzut la alte jocuri din trecut. Jocul e o copie a Burning Hot, are cinci linii de miză, număr fix de linii 20, simboluri la fel ca la Sizzling Hot. Dar aici şeptarii sunt pe post de simbol Wild, cireşele sunt la fel de importante precum portocalele. Primeşti şi jackpot multiplu din când în când, aşa că popularitatea jocului e mult mai mare şi e căutat mereu în cazinourile on-line.

4. Lucky Lady’s Charm. E un joc cu specială, ai trei globuri roz pe cinci role ai câştigat 15 rotiri gratuite cu multiplicatori x3. Sunt şi 100 de runde pe o mână, zâna norocului ca simbol Wild dublează câştigul, ai sume mari câştigate dacă o întâlneşti pe tamburi, o linie de cinci zâne aduce de 900 de ori miza unei mâini cu 10 linii. Jocul se bucură de popularitate mare în rândul celor care adoră jocurile de noroc şi e jucat de sute de ori în cazinourile on-line.

  coral