Activezi in domeniul constructiilor? Inseamna ca stii cat de multe costuri implica ridicarea unei cladiri sau pur si simplu renovarea unui imobil. De aceea, este important sa-ti gestionezi atent si corect finantele.

O solutie pe care o ai la indemana in acest sens este sa inchiriezi obiectele pe care le poti inchiria, in loc sa le cumperi si sa ,,blochezi” astfel sume importante de bani, in loc sa folosesti resursele respective pentru alte lucruri. Din fericire, poti colabora cu o firma specializata, care iti poate pune la dispozitie schele metalice, dar si alte obiecte importante in domeniul constructiilor!

Schele metalice – descopera ce sunt

Indiferent de inaltimea cladirilor de care te ocupi, la un moment dat, muncitorii vor avea nevoie sa lucreze la inaltime. In astfel de cazuri, ei pot utiliza schele metalice, care sunt structuri provizorii, dar sigure. Acestea sunt realizate fie din metal galvanizat, fie din fibre de sticla si sunt impartite in mai multe categorii, in functie de locul in care urmeaza sa fie folosite. Schelele sunt esentiale pentru realizarea unor lucrari de calitate, mai ales cand vine vorba despre aplicarea amorsei la exterior ori la interior sau despre aplicarea izolatiei ori a decorativei.

Ce tipuri de schele ai la dispozitie?

In functie de modul in care pot fi folosite, schelele metalice se impart in urmatoarele categorii:

·       fixe (de exterior) – sunt disponibile in diferite marimi si forme, putand fi reglate astfel incat sa corespunda nevoilor fiecarei lucrari in parte. Sigure, schelele pot fi montate si demontate la fata locului, pentru a fi asezate exact acolo unde sunt necesare;

·       mobile – spre deosebire de schelele fixe, cele mobile sunt mai practice, intrucat pot fi mutate dintr-un loc in altul mult mai usor;

·       de interior – aceste structuri sunt necesare cu precadere pentru lucrarile aferente tavanelor, dar si peretilor inalti.

Schelele, concepute astfel incat sa fie simplu de montat

Indiferent daca optezi pentru schele fixe, mobile sau de interior, este ideal sa iei in considerare si faptul ca aceste structuri sunt fabricate din elemente independente, care pot fi imbinate cat mai usor cu putinta. La pol opus, demontarea se poate face simplu. Acesta reprezinta un mare avantaj al schelelor, de care trebuie sa tii cont mai ales atunci cand trebuie sa desfasori lucrari la inaltime. Lasa, insa, montarea si demontarea in seama unei echipe de profesionisti care au experienta in domeniu, pentru siguranta muncitorilor care urmeaza sa foloseasca structurile auxiliare.

Inaltime reglabila

Printre elementele pe care mai trebuie sa le cunosti despre schelele metalice se numara si faptul ca majoritatea schelelor sunt reglabile in inaltime. Asta inseamna ca pot fi usor folosite atat pentru cladirile cu un singur etaj, cat si pentru cladirile mai inalte de atat.

De ce sa inchiriezi, in loc sa cumperi?

Nu in ultimul rand, este bine sa iei in considerare faptul ca inchirierea schelelor metalice este mai putin costisitoare decat achizitionarea unor astfel de structuri. Gandeste-te ca in loc sa cumperi schelele, mai bine le inchiriezi, iar cu restul banilor poti investi in forta de munca de calitate sau in materiale de constructie mai rezistente!

LucInvest.ro iti este alaturi ori de cate ori ai nevoie de ajutor pentru a-ti desfasura activitatea in domeniul constructiilor. Online vei gasi intotdeauna cea mai buna schela de inchiriat, dar si alte structuri esentiale pentru renovarea imobilelor sau pentru ridicarea unora noi. Inchiriaza tot ce ai nevoie, iar ulterior iti va fi mai usor din punct de vedere financiar sa finalizezi proiectele de care te ocupi!

Date de contact:

Telefon: (40)745.410.817

E-mail: office@lucinvest.ro

 

 

 

  coral