Și în acest an, ochelarii sunt considerați ca fiind accesorii populare de modă, care apar pe podiumurile din întreaga lume, în prezentările din fiecare sezon. Mulți designeri au propria lor colecție de ochelari de soare, din care fashionistele se pot inspira sau chiar alege perechea dorită.

Tendințele la ochelari de soare sunt îndrăznețe în 2021, ele impresionează prin combinațiile de culori vesele, dar și prin modelele deosebite și formele voluminoase interesante. Iată care sunt tendințele care conduc industria modei, modelele cele mai populare la stiluri de ochelari pentru femei, în anul 2021:

1. Ochelari cu rame groase

În acest an au revenit în tendințele modei ochelarii cu rame groase, deși anul trecut au fost în mare vogă ochelarii cu rame subțiri, mai ușoare, asociați cu rochii casual și ținute de vară, din in. Pentru acest an sunt recomandate nuanțele de culori mai deschise și chiar ochelarii ce au cadrele translucide, care sunt perfecte pentru sezonul estival. 

2. Ochelari cu rame colorate, pentru un aspect elegant

În anul 2021, sunt la modă următoarele rame de ochelari:

·       În culori strălucitoare, transparente și mate

·       În nuanțe deosebite, de roz, albastru, verde, roșu și portocaliu care captează toate privirile

·       Cu linii curate, din materiale mai exotice și interesant colorate

·       Transparente sau în tonuri de maro, miere sau bronz

·       În culori îndrăznețe, de lila sau mov, care au un design unic și modern

·       În nuanțe de caramel și crem pentru o frumusețe naturală.

Ramele translucide se potrivesc bine cu majoritatea ținutelor, indiferent de stil.

3. Stilul retro la ochelari pentru femei

Acest stil este atemporal și foarte apreciat de vedetele internaționale, precum Kendall Jenner. Ochelarii sunt în nuanțe deschise și se potrivesc pentru orice sezon din acest an.

În vara 2021 sunt la modă și ochelarii în stil hippie chic, alb și crem. De asemenea, sunt în trend ochelarii oglindă, și cei rotunzi, care pot transforma într-adevăr stilul și modul în care arată o persoană care îi poartă. Ochelarii cu formă pătrată sunt foarte eleganți și în stil retro, italian. Cei clasici au un cadru negru, clasic, cu lentile frumoase și strălucitoare.

4.Ochelari de soare cu lentile mici

Dacă în alți ani erau la modă ochelarii mari XXL, în acest an sunt de actualitate ochelarii cu lentile mici. În acest caz, se remarcă ochelarii de soare ușor curbați, cei în formă de ochi de pisică, sau ochelarii înguști gen fluture.

5. Ochelari de soare cu rame în forme geometrice

Acest stil este prezent în aproape toate prezentările de modă ale designerilor. Ochelarii arată impresionant, sunt parte a stilului supradimensionat, au forme geometrice deosebite (de pătrat, hexagon sau triunghi). Cadrele supradimensionale au devenit foarte populare mai ales în rândul femeilor.

6. Ochelari cu lentile ce protejează ochii de lumina albastră

An de an, oamenii sunt încurajați de opticieni să încerce ochelarii cu lentile speciale împotriva luminii albastre, pentru a descoperi efectele și beneficiile acestora, în menținerea sănătății vederii.

Ochelarii în general sunt achiziționați de oameni în scopul de a corecta anumite deficiențe de vedere, de a proteja împotriva soarelui, împotriva efectelor nocive ale luminii albastre și de a exprima stilul și personalitatea în diferite situații.

La Muunel puteți alege perechea potrivită de rame ochelari femei, indiferent dacă vă doriți ochelari de soare, sau de protecție împotriva luminii albastre. Magazinul propune o colecție elegantă de ochelari cu rame feminine, care sunt inspirate și din lumea bijuteriilor sau a femeilor de afaceri. În concluzie, ochelarii au un design extraordinar și sunt de înaltă calitate.

Brandurile optice se concentrează în acest an pe materiale de calitate, dar și pe un design elegant, cu tendințe de stil pentru ochelari, atât pentru femei cât și pentru bărbați. Realizarea subtilă, cu măiestrie, este secretul obținerii unei perechi de ochelari de cea mai bună calitate. coral