Retailer-ul de produse exclusiviste din tutun El Unico a inaugurat, în cursul zilei de vineri, 12 aprilie, primul magazin de profil din Cluj, în incinta Iulius Mall.

Clujenii pasionați de trabucuri pot, începând de ieri, să-și desăvârșească pasiunea putând alege dintr-o gamă variată de cigar-uri cubaneze, dominicane sau din Nicaragua.

Prețurile trabucurilor diferă, existând o gamă variată de produse, începând de la cele pentru cei mai puțini experimentați, și dispuși să scoată mai puțini bani din buzunar, și până la adevărate opere de artă din tutun. Astfel, clujenii pot savura un trabuc cubanez chiar și la 9 lei, însă pot alege și o ediție de colecție Romeo y Julieta, care costă nu mai puțin de 14.000 de lei cutia de 10 trabucuri.

Pe lângă produse pe bază de tutun, clujenii mai pot găsi în incinta magazinului El Unico și băuturi exclusiviste sau produse de lux, precum sunt brichetele franțuzești DuPont. 

Reţeaua de magazine El Unico va atinge, odată cu magazinul de la Cluj, cifra de nouă unităţi în toată ţara. Magazinul El Unico este un concept store destinat tuturor pasionaților de trabucuri, precum și celor care apreciază produsele de calitate. 

Retailerul comercializează, în reţeaua sa, trabucuri fabricate manual, sub branduri celebre precum Romeo y Julieta sau Cohiba, dar și accesorii de lux marca S.T.Dupont sau băuturi fine.

Proprietarul business-ului este Wael El Ghadban, un om de afaceri în vârstă de 52 de ani.

Ceremonia de deschidere a magazinului El Unico din Iulius Mall a fost urmată de un eveniment dedicat pasionaților de trabucuri, la restaurantul Da Pino, unde a luat parte un oaspete special din Republica Dominicană, master belender-ul Manuel Inoa. Da Pino devine "El Unico Embassy" în Cluj.

coral