Doi tineri au fost prinși în flagrant la Cluj, în timp ce încercau să vândă peste 1,5 kg de cannabis. La data de 1 februarie, poliţiştii din cadrul Brigăzil de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au depistat, în flagrant delict, doi bărbaţi, de 25 şi 32 de ani, ambii din județul Cluj, în timp ce ar fi încercat să comercializeze 1,5 kilograme de cannabis. Cei doi au fost reţinuți, pentru 24 de ore, sub aspectul săvärşirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Din cercetări & reieşit că, de la începutul anului 2022, bärbațil ar fi efectuat activităţi de procurare şi comercializare in județul Cluj, respectiv ar fi deţinut, pentru consum propriu, droguri de risc, droguri de mare risc, precum şi alte substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv.

In urma activităţilor desfasurate, a fost ridicată întreaga cantitate de cannabis, precum şi mai multe telefoane mobile.

In urma probatoriului administrat in cauză, față de cei doi bărbați, procuroni D.I.L.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au dispus măsura retineril, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instantei cu propunere de arestare preventivă

Activităţile au beneficiat de suportul de specialitate al Directiel Operatiuni Speciale din cadrul Polițiel Române, precum și at luptatorilor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Cluj si al politistilor criminalişti din cadrul Poliție Imunicipiului Turda

coral