Muzicianul Ian Alexander Jr., singurul copil al actriței și regizoarei americane Regina King, s-a sinucis. El împlinise, miercuri, 26 de ani.

„Familia noastră se simte devastată la cel mai profund nivel de pierderea lui Ian”, se arată într-o declarație emisă de familie sâmbătă. „Era o lumină atât de strălucitoare, căreia îi păsa atât de profund de fericirea celorlalți. Familia noastră cere să i se respecte viața privată în această perioadă”, potrivit aceleiași surse, citată de AP News.

Purtătorul de cuvânt al actriței Regina King a confirmat că decesul a fost o sinucidere. Nu au fost făcute publice alte detalii.

Fiul regizoarei filmului „One Night in Miami” l-a avut pe Alexander cu fostul ei soț, producătorul muzical Ian Alexander Sr. Cei doi au divorțat în 2007, după 10 ani de căsnicie. Tânărul Alexander a fost muzician și DJ și o însoțea adesea pe Regina King pe covorul roșu la diverse evenimente. Cei doi aveau același tatuaj, cu textul „dragoste necondiționată” în aramaică. 

Regina King a primit în 2019 premiul Oscar pentru rolul din „If Beale Street Could Talk”. De asemenea, a fost premiată cu două Emmy pentru rolurile din miniseriile „Seven Seconds” (2018) și „Watchmen” (2019). Pentru filmul cu care a debutat ca regizoare, „One Night in Miami”, a fost nominalizată anul trecut la premiile Sindicatului regizorilor americani.

 

coral