Un student din anul I de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca a murit cu câteva minute înainte de începerea unui examen, informează Monitorul de Cluj.

Conform primelor date, studentul se pare că ar fi avut anumite probleme cardiace și a făcut infarct pe data de 18 ianuarie, înaintea unui examen.

Tânărul se pregătea să susțină un examen la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării în momentul în care s-a petrecut tragedia. Studentul ar fi intrat în apel cu restul colegilor, dar nu a mai răspuns la semnalele profesorului. După scurt timp, părinții au anunțat conducerea facultății că băiatul a făcut infarct și a murit.

Prietenii băiatului au transmis mesaje de condoleanțe în număr mare pe rețelele de socializare: „Condoleanțe. Dumnezeu să îl odihnească în pace”; „Nu te vom uita!” au fost câteva dintre mesajele lăsate de apropiați.

„Voi îngropa amintirea ta într-o grădină, iar când se va face primăvara mă voi uita cum învii prin flori. Te voi păstra mereu cu mine!”.

coral