Pe data de 4 noiembrie își serbează ziua de naștere Traian Băsescu. Iată câți ani are, de fapt, fostul președinte al României.

Traian Băsescu este o figură cunoscută pe scena politică din România, având în vedere că a ocupat cea mai înaltă funcție în stat și anume aceea de președinte al României.

4 noiembrie, zi importantă pentru Traian Băsescu. Fostul președinte al României împlinește 70 de ani

În fiecare an, pe data de 4 noiembrie, în familia Băsescu este prilej de sărbătoare și asta pentru că fostul președinte al României își serbează ziua de naștere. În 2021, Traian Băsescu împlinește o frumoasă vârstă, mai exact 70 de ani.

Traian Băsescu s-a născut pe 4 noiembrie 1951, în  Basarabi,  Constanța. Acesta este unul dintre cele mai cunoscute personaje de pe scena politică din România. A ocupat, pe rând, funcții importante, astfel că în anul 2004 a fost ales pentru prima oară președintele României. Și-a continuat mandatul până în 2014. Înainte de a deveni șeful statului, Traian Băsescu a fost primarul general al Capitalei, în perioada 2000-2004.

Deși a devent cunoscut după ce și-a început cariera politică, Traian Băsescu a fost comandant de navă în cadrul flotei comerciale a RSR, apoi a fost comandantul petrolierului Biruința, dar a ocupat și postul de director general al Inspectoratului pentru Navigație Civilă în cadrul Ministerului Transporturilor. Traian Băsescu a absolvit Institutul de Marină Mircea cel Batrân din Constanța, Facultatea de Navigație, la secția comercială, în anul 1976.

coral