Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dinca, a declarat – in timpul emisiunii “Marius Tuca Show” – ca acuzatiile initiale ale procurorilor au fost de trafic de persoane, in ceea ce o priveste pe Luiza Melecu, si de trafic de minori si viol, in ceea ce o priveste pe Alexandra Macesanu. Avocatul a mai declarat ca Dinca si-a recunoscut prima data faptele in fata unui politist, iar mai apoi in fata sa si a unui procuror.

Recunoasterea faptelor a fost consemnata in cea de-a treia zi de ancheta. Conform avocatului Alexandru Bogdan, sotia criminalului din Caracal a revenit in Romania pe 26 aprilie – dupa momentul la care se presupune ca Luiza Melencu ar fi fost ucisa – si a stat o luna in “Casa Groazei”.

“M-am prezentat, i-am spus ca sunt avocatul din oficiu, l-am rugat sa-mi spuna despre ce e vorba, nu mi-a dat foarte multe detalii, doar mi-a zis ca nu e vinovat in raport cu acuzatiile. L-am perceput ca fiind o persoana ingandurata, l-am vazut stand foarte mult pe ganduri, am incercat sa aflu mai multe inainte de o discutie oficiala pe acuzatii sa vad ce-mi spune clientul. Din primul moment, la prima discutie, mi-a spus ca este nevinovat si ca nu are nicio legatura cu acuzatiile care i se aduc”, a declarat Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dinca, conform mediafax.ro.

A intretinut relatii sexuale cu Luiza Melencu

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dinca, a declarat, la emisiunea “Marius Tuca Show”, ca Dinca si-a recunoscut prima data faptele in fata unui politist, iar mai apoi in fata sa si a unui procuror. Recunoasterea faptelor a fost in a 3-a zi de ancheta.

“In foisor au stat de vorba (n.red. –  cu politistul), dupa care am fost anuntati ca dansul vrea sa isi recunoasca faptele. A fost o marturisire in fata politistului, apoi in curte in fata mea, a procurorului si a politistului. A spus <>. A luat-o cronologic, daca imi amintesc, a vorbit despre cazul Luizei, in detaliu, cum a luat-o la ocazie”, a declarat Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dinca, IN emisiunea “Marius Tuca Show”.

Acesta a mai spus ca Dinca a relatat ca a intretinut relatii sexuale cu Luiza Melencu, cu acordul acesteia, iar ulterior, pe fondul unei scandal, a lovit-o mortal pe fata. Peretii casei lui Gheorghe Dinca sunt verificati cu scannerul, in cautarea de noi probe.

Reconstituire esuata

Aparatorul lui Dinca spune ca ucigasul a afirmat ca a ucis-o pe Luiza in data de 15 aprilie, in aceeasi zi in care a luat-o cu masina. Dupa recunoasterea faptelor, avocatul spune ca Dinca a fost dus la locul indicat de acesta, dar pe un alt traseu decat cel mentionat de criminal.

“Ne-am deplasat in teren pentru a vedea unde este cadavrul, dar nu a reusit reconstituirea. Dincolo de faptul ca presa era prezenta pe urmele anchetatorilor, niste persoane neautorizate au patruns in zona de cercetare la fata locului. Inainte, doi cetateni au deschis portiera de la masina unde era incultaptul si au inceput sa adreseze cuvinte jgnitoare, moment in care procurorii au intervenit”, a mai spus avocatul. coral