Academia Succesului împreună cu Cristian Fertea, organizează pe data de 22 iunie, 2019, ȋntre orele 09.00 – 19.00, la Hotel Beyfin, Cluj-Napoca, un training unic de evoluţie ṣi dezvoltare personală – Dream&Achieve.

DREAM&ACHIEVE este o comunitate ȋn formare, a celor orientați spre soluții, nu spre scuze, spre viitor, nu spre trecut, dornici să ȋmpărtăşească din experiența şi expertiza lor, pentru ca şi alții să reuşească.

DREAM&ACHIEVE este o ”Şcoală a ȋncrederii şi curajului”, care oferă training-uri, evenimente, workshop-uri, webinarii, boot camp-uri, mastermind, coaching şi alte instrumente, menite să sprijine realizarea viselor şi obiectivelor personale sau profesionale.
     
OBIECTIVUL TRAINING-ULUI

Prin acest training, ne dorim să creăm mediul favorabil pentru împărtăṣirea experienţelor, ideilor și realizărilor unor oameni de succes, pentru a-i ajuta ṣi pe alţii să găsească inspiraţia ṣi puterea de a îṣi transforma visele în realitate. Va fi o manifestare de calitate, cu prelegeri, ateliere și dezbateri. Vom avea participanţi din toate domeniile. Credem cu tărie că visele pot deveni realitate. Avȃnd setările mentale corespunzătoare ṣi oamenii potriviţi alături, se poate. 

Vom avea alături oameni care AU VISAT ṣi AU REUṢIT.

Prof. Dr. Ioan Coman – Un profesionist desăvârṣit, un medic excepţional, un om iubit ṣi respectat.: “Orice obstacol pe care l-am avut ȋn cale, orice minus pe care l-am simțit, nu au  fost decȃt un motiv menit să mă mobilizeze şi pe mine şi echipa pe care o coordonez, să depăşim acel obstacol, acel minus. Altfel nu se poate ajunge la performanță!“

Pe data de 16 iulie 2002, Prof. Dr. Ioan Coman, a preluat Secţia de Urologie a Spitalului Municipal Cluj Napoca: câteva încăperi cu geamuri care nu se închideau, fără chiuvete, o sală de operaţii improvizată. Ȋn prezent, Secţia de Urologie a Spitalului Municipal, este una dintre cele mai bine dotate din ţară, recunoscută pe plan european. 

A pus bazele Clinicii Endoplus, în cadrul căreia pacienții beneficiază de servicii complete  pentru tratarea patologiei urologice. Membrii echipei sale sunt experți în folosirea celor mai noi tehnici non invazive sau minim-invazive de tratament a patologiei urologice, inclusiv în chirurgia robotică urologică şi transplantul renal asistat robotic. 

Aura Cadiș 

Este fondatorul Școlii Montessori din Cluj, singurul pedagog din Romȃnia certificat 0-18 ani de Association Montessori Internationale şi Președinte al  Federației Montessori din România. Aura susține educația alternativă ȋn Romȃnia, dezvoltȃnd medii pregătite     Montessori autentic pentru gradiniță şi şcoală, de la naştere pȃnă la 18 ani.  A adus ȋn Cluj traineri internaționali Montessori şi a semnat cu Ministerul Educației Naționale Primul Regulament de funcționare pentru alternativa Montessori din Romȃnia. 

Pe lȃngă pasiunea față de educație şi dezvoltarea ființei umane, Aura este trainer și consultant în management la nivel naţional și internaţional, expert în managementul, organizarea și funcţionarea organizaţiilor publice și private, cu MBA – Master Business     Administration, Marea Britanie.

Alexandru Florin Bologa –  „Viața ți se poate schimba în bine dacă perseverezi!”

Își pipăie cu mâna dreaptă medalia de la gât. Bucuria lui nu poate fi redată în cuvinte. Alexandru Florin Bologa este nevăzător de la vârsta de 7 ani. Cu toate acestea studiaza kinetoterapia, a fost campion european la judo (Walsall, Marea Britanie, 2017) și a reușit să obțină medalia de bronz  la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro. Alexandru visează în fiecare zi. Ştie că doar visând ṣi acţionând a reuṣit ṣi va mai reuṣi! Visează, desigur, o lume în care să nu viseze singur.

Naomi Iepure, o tânără  de doar 19 ani, va avea prima sa expoziție de pictură, în cadrul training-ului Dream&Achieve. 
    
Evenimentul se va ȋncheia cu lansarea primului volum de poezii semnat Anca Feneşan, care va avea loc ȋntre orele 16.00 – 19.00.

Vă aşteptăm alături de noi pe un drum deschis printr-un VIS!
DREAM&ACHIEVE


Pentru mai multe detalii:

Persoana de contact: Feneşan Anca 

–  Telefon: 0770 640 150

–   SITE
  coral