Polițiștii clujeni au transmis că trei persoane din județul Cluj au fost date dispărute de către familiile lor. Este vorba despre doi bărbați și o minoră. 

Minoră din Florești, plecată de acasă

O minoră în vârstă de 15 ani, din comuna/sat Florești, a plecat de la domiciliu, în data de 5 mai a.c., însă nu s-a mai întors.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 5 mai a.c., REDEȘ SORANA YOTIS, de 15 de ani, din comuna/sat Florești, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

SEMNALMENTE – înălțime aproximativ 1.75 m, constituție atletică, păr lung, vopsit blond.

Pensionar din Cluj-Napoca nu a mai putut fi contactat

Un bărbat în vârstă de 68 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat de la locuinţa sa, însă nu s-a mai întors.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, MAIER TEODOR, în vârstă de 68 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, nu a mai fost văzut sau găsit la domiciliul său

 și nu a mai putut fi contactat.

Semnalmentele persoanei :    

SEMNALMENTE – înălțime aproximativ 1.80 m, cca. 110 de kg,  păr scurt, roșcat, ochi albaștri, fața ovală, nas drept, constituție astenică;

Bărbat din Bobâlna, plecat de acasă

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din comuna Bobâlna, sat Bobâlna, a plecat de la locuinţa sa la data de 6 mai a.c., însă nu s-a mai întors.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 6 mai a.c., în jurul orei 09.00, CRISTEA ALEXANDRU, în vârstă de 60 de ani, din comuna Bobâlna, sat.Bobâlna, a plecat de la domiciliul său, însă nu s-a mai întors și nu a mai putut fi contactat.

Semnalmentele persoanei :               

SEMNALMENTE – înălțime cca.1.78 m, cca. 77 de kg,  păr grizonat, ochi căprui, constituție astenică;

La momentul plecării era îmbrăcat cu o geacă de culoare închisă, pantaloni și bluză de culoare maro, șapcă cu cozoroc de culoare închisă.

Dacă îi vedeți, nu ezitați să sunați la 112!

 

coral