Polițiștii clujeni au nevoie de ajutorul clujenilor pentru a depista trei tineri dispăruți dintr-un centru de plasament din  Huedin.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 21 august a.c., în jurul orei 11.00, VIGH EDUARD SEBASTIAN, în vârstă de 19 de ani – instituționalizat într-un centru de  tip familial din orașul Huedin a plecat voluntar, fără a se mai întoarce.

Semnalmente: – înălțime 1,70m, greutate aproximativă 80 kg, constituție atletică, fața ovală, ochii căprui, nasul drept, comisuri orizontale, bărbia dreaptă, ten masliniu, părul negru și drept.

La data plecarii era îmbracat cu pantaloni scurți de culoare gri și tricou alb cu negru.

Semne particulare: tatuaj pe brațul stâng reprezentând o clepsidră și două figuri umane

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 21 august a.c., în jurul orei 11.00, MOCEAN RAUL, în vârstă de 15 de ani – instituționalizat într-un centru de tip familial din orașul Huedin a plecat voluntar și nu s-a mai întors. 

Semnalmente: – înălțime 1,60-1,65 cm, greutate 60-65 kg, constituția astenică, fața rotundă, ochi căprui, nasul cârn, comisuri orizontale, bărbia ascuțită, ten măsliniu, păr negru și ondulat.

La data plecarii acesta era îmbracat cu pantaloni tip blug de culoare neagră și bluză de culoare neagră

Semne particulare: taietură la nivelul brațului stâng.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 21 august a.c., în jurul orei 11.00, FILIP COSMIN, în vârstă de 17 de ani – instituționalizat într-un centru de tip familial din orașul Huedin a plecat voluntar și nu s-a mai întors.

Semnalmente: – înălțime 1,70 m, circa 70 kg, constituția astenică, fața ovală, ochii căprui, nasul drept, comisuri orizontale, bărbia ascuțită, tenul măsliniu, părul șaten și drept, tuns scurt. coral