Politistul supranumit “Spaima infractorilor” a primit o lovitura sub centura in scandalul cu trupa Parazitii, de la care spera sa obtina 20.000 de euro.

Agentul sef Aurelian Ilie, din Galati, i-a dat in judecata pe Cheloo, Ombladon si FreakaDaDisk, cerand despagubiri morale, fiindca s-a simtit lezat de mesajul piesei “Antimilitie”. Cererea lui a fost insa respinsa.

Politistul declara, recent, ca a luat in calcul respingerea cererii si a avertizat ca va merge pana la capat cu lupta, chiar daca va fi nevoie sa se razboiasca si cu judecatorii.

“Probabil ca dosarul va fi stramutat la Bucuresti si ca voi pierde. Daca se va intampla asa, voi ataca hotararea. Voi merge pana la Bruxelles, daca va fi nevoie, pentru ca nu pot accepta sa fiu umilit. (…) Daca instanta le va da dreptate celor de la Parazitii, voi inlocui cuvantul «politist» din piesa cu . Sau . Sau … Si voi merge cu boxa, cu statia de amplificare, in fata lor, sa asculte melodia!”, a explicat politistul din Galati pentru Spynews.ro.

La scurt timp dupa ce a deschis procesul, politistul declara: “Eu sunt politist de 25 de ani, ma cunoaste jumatate de oras… Dupa ce a aparut melodia celor de la Parazitii, a ajuns sa ma intrebe lumea pe strada daca, intr-adevar, sunt fiu de securist si daca mama e prostituata, asa cum spun cei de la Parazitii. Nu mi se pare OK… In cererea de chemare in judecata am solicitat interzicerea melodiei in spatiul public, prezentarea de scuze si acordarea unor despagubiri morale in valoare de 20.000 de euro”.

Membrii trupei Parazitii si casa de discuri 20cm Records au castigat si procesul deschis de Sindicatul National al Agentilor de Politie, care s-a plans de aceeasi piesa, “Antimilitie”.

Potrivit Mediafax, pe langa faptul ca au castigat procesul in prima instanta, Chello, FreakaDaDisk si Ombladon trebuie sa primeasca de la politistii care i-au reclamat 2.500 de lei, onorariul avocatului.

coral