Tudor Cîrje și-a asumat vina „în totalitate” pentru uciderea din culpă a Gabrielei Rîpan, când a depus concluzia scrisă la dosar, scrie clujust.ro. El cere închisoare cu suspendare.

Tudor Cîrje, cel care a condus mașina în care a murit tânăra de 20 de ani Gabriela Rîpan, în cumplitul accident din Florești, din ianuarie 2019, își asumă „în totalitate vina” pentru uciderea ei.

Pronunțarea în procesul teribilului accident rutier din  Cluj ar urma să aibă loc în 28 mai, în caz că nu se mai amână, scrie clujust.ro.

„Oricât mi-aș dori in prezent să dau timpul înapoi nu pot și îmi asum in totalitate vina pentru uciderea din culpă a Gabrielei”, se arată în concluzia tânărului. 

Tudor Cîrje cere închisoare cu suspendare, după ce își asumă vina pentru uciderea din culpă a tinerei de 20 de ani. 

„Înțeleg pe deplin urmările faptei săvârșite și nu este zi să nu mă gândesc la cele întâmplate.

Rog respectuos să-mi acordați o șansă deoarece cu certitudine în cazul subsemnatului o pedeapsă cu suspendare sub supraveghere este suficientă pentru realizarea scopului. Nu cred că este o pedeapsă mai mare decât aceea să mă trezesc zilnic infirm ca urmare a unui accident în care resimt zilnic vinovăția faptului că Rîpan Gabriela persoană dragă mie a decedat”, a conchis inculpatul. potrivit clujust.ro.

coral