News Flash:

Turda: A fost lansat în premieră primul consiliu consultativ organizat în colaborare cu Asociația Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor

31 Mai 2022
124 Vizualizari | 0 Comentarii
Turda

Astăzi a fost lansat în premieră primul consiliu consultativ organizat în colaborare cu Asociația Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor (SNRB) și reprezentanții instutițiilor de învățământ din municipiu, prin proiectul Bridging European and Local Climate Action (BEACON).

În cadrul acestui proiect a fost demarată inițiativa creării Consiliilor Consultative din dorința de a eficientiza, pe de o parte, investițiile administrației locale și de a reduce costurile aferente consumului de energie în unitățile de învățământ și, pe de altă parte, de a crea nuclee de educație de mediu la nivelul școlilor cu potențial de diseminare la nivelul întregii comunități.

După încheierea consiliului consultativ, elevii și profesorii de la școlile turdene au participat în Parcul Central la mini competiții de dezbateri pe teme de protecția mediului – earthbate.

Totodată, Festivalul Verde la Turda a continuat astăzi cu acțiuni de plantare flori de către elevi de la Liceul Teoretic Josika Miklos și Școala Gimnazială Andrei Șaguna.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Screenshot_2022_06_02_at_13.18_.30_.png
turda actiune
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0987 (s) | 33 queries | Mysql time :0.046053 (s)