A fost predat amplasamentul în vederea începerii lucrărilor de amenajare a Bazei Sportive de tip 1 pe strada Stadionului, FN.

Pentru derularea în bune condiții a investiției și analizarea tuturor aspectelor tehnice, în cursul zilei de ieri s-au întrunit la fața locului toți reprezentanții companiilor de furnizare servicii precum: gaz, curent, apă sau servicii de telecomunicații.

Prin acest proiect ne dorim să asigurăm cele mai bune condiții pentru practicarea sportului de masă și în aer liber. Astfel, această bază sportivă va avea următoarele caracteristici:

Teren sportiv de fotbal cu dimensiune omologate UEFA și FRF, cu instalație de nocturnă și tribune amenajate pentru 500 de spectatori.

Teren sportiv mic care va fi tușat pentru minifotbal, handbal, baschet și tenis.

Clădire vestiare și administrativă.

Parcări pentru autovehicule și autocare.

Proiectul este finanțat cu fonduri guvernamentale, prin Compania Națională de Investiții, subprogramul “Complexuri sportive”, iar alături de Sala Polivalentă această bază sportivă va contribui la dezvoltarea infrastructurii sportive din orașul nostru.

Toate aceste investiții sunt pentru ca fiecare copil care își dorește să practice sport să poată face asta, acasă, la Turda și să beneficieze de cele mai bune condiții.

coral