Primăria municipiului Turda anunță stadiul lucrărilor din cadrul Proiectului Turda Decide.

Proiectul #83 “LA BĂLTOACĂ, LOC DE AGREMENT PENTRU VÂRSNICI ȘI NEPOȚI” – continuă lucrările de modernizare a lacului. Au fost consolidate malurile, s-au montat balustrade, a fost igienizată și toaletată zona și în cel mai scurt timp vor fi montate foișoare, va fi așternut nisip și va fi montat gard de delimitare spre drumul de acces.

Proiectul #43 “VERDE PENTRU EDUCAȚIE LA ȘCOALA ''HOREA, CLOȘCA ȘI CRIȘAN"– continuă reabilitarea curții, a aleilor din jurul clădirii și amenajarea spațiului verde.

Proiectul #81 “CENTRU PENTRU INITIATIVE DE TINERET, VOLUNTARIAT ȘI IMPLICARE ÎN COMUNITATE” – continuă renovarea spațiului unde se vor desfășura activitățile educaționale. Până acum au fost tencuiți pereții, au fost recondiționate ferestrele și ușile, a fost înlocuită instalația sanitară și electrică. Pașii următori vor fi aplicarea plăcilor ceramice și recondiționarea acoperișului.

Proiectul #50 “10 PAȘI PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA CALITĂȚII VIEȚII, STRADA CALEA VICTORIEI, BLOC C6, C7” – lucrările presupun intervenții majore de sistematizare urbană: modernizarea aleilor pietonale și rutiere, amenajarea unei parcări rezidențiale, reamenajarea spațiilor verzi, toaletarea vegetației, reamenajarea punctelor gospodărești, montare de mobilier urban și iluminat ambiental.

coral