News Flash:

Turda: Primarul Matei, de Ziua Imnului National: Azi avem prilejul de a ne reaminti valorile pe care ni le-au lăsat moștenire înaintașii noștri

29 Iulie 2022
138 Vizualizari | 0 Comentarii
Ziua Imnului marcata la Turda

Cristian Matei, primarul municipiului Turda: "Astăzi sărbătorim Ziua Imnului Național, iar astfel avem prilejul de a ne reaminti valorile pe care ni le-au lăsat moștenire înaintașii noștri.

Imnul este simbolul național care ne insuflă sentimentul solidarității și mândria de a fi români. Ca cetățeni ai României, astăzi, dar și în fiecare zi, trebuie să ne cinstim simbolul național, să-l cântăm cu mândrie, amintindu-ne toate reușitele, actele de curaj, momentele grele, dar și victoriile acestui popor. Solidaritatea națională și respectul față de țară sunt sentimentele care trebuie să ne însoțească de la mic la mare, indiferent de locul unde ne aflăm.

Așadar, haideți să ne onorăm acest important simbol al neamului și să ascultăm cu tot sufletul versurile imnului ,,Deșteaptă-te, române!”, ca pe veșnice îndemnuri la unitate, iubire față de semeni, respect și dăruire a tot ceea ce avem noi mai bun pentru dezvoltarea orașului și a țării.

La mulți ani Imnului Național!

La mulți ani, România!"

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Screenshot_2022_07_31_at_12.04_.08_.png
turda cristian matei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 25 queries | Mysql time :0.036944 (s)