Primăria Turda a alocat bani Spitalului Municipal Turda pentru un computer tomograf nou! 

Spitalul Muncipal Turda are acum un nou computer tomograf, această investiție, de aproximativ 250.000 de euro, reprezentând răspunsul administrației locale la nevoile medicale ale cetățenilor. Este o investiție care completează eforturile depuse în ultimii ani în vederea îmbunătățirii condițiilor de spitalizare, creșterii calității actului medical și facilitarea accesului pacienților la investigații și tratamente de ultimă generație.

În ultimii ani administrația locală a alocat fonduri semnificative Spitalului Municipal Turda, comparativ cu anul 2015, fondurile alocate de la bugetul local (bunuri/servicii și investiții) au crescut cu aproximativ 700% ajungând în anul 2018 la aproape 2.500.000 de lei.

În perioada 2016 – 2018 au fost făcute numeroase schimbări, au fost realizate modernizări și s-a achiziționat aparatură de ultimă generație, iar 8 medici noi s-au alăturat echipei instituției medicale.

De asemenea, spitalul are un nou parc, în curtea interioară a Spitalului Municipal a fost amenajat un spațiu de relaxare și recreere în aer liber, pentru a spori confortul pacienților internați.

coral