Pentru confortul comercianților și clienților din Piața Agroalimentară Centrală, Primăria Turda a renovat toaleta publică, punând la dispoziția acestora un spațiu conform cu normele de sănătate, igienizat și cu dotări moderne.
Lucrările de renovare la toaleta publică au constat în înlocuirea ușilor, vaselor de toaletă, lavoarelor, corpurilor de iluminat, plăcilor ceramice (faianță și gresie) și a instalației de apă.

Materialele de construcție și obiectele sanitare au fost achiziționate de Primăria Turda, iar lucrările au fost executate de angajați ai Serviciului Administrare Fond Locativ, sprijiniți de lucrători din cadrul Serviciului Public Administrare Piețe și Obor.

Toaleta publică cuprinde 2 sectoare, unul pentru femei și altul pentru bărbați, la care se adaugă un spațiu amenajat pentru duș.
Ambele sectoare cuprind 5 cabine dotate corespunzător, lavoare, oglinzi, dozatoare pentru săpun lichid și uscătoare electrice. 
Pentru asigurarea unui consum eficient și economic lavoarele au fost prevăzute cu robinete cu temporizator.
Dușul este dotat cu boiler electric pentru furnizarea apei calde și se dovedește extrem de util, în special pentru producătorii agricoli din alte localități.

Facem apel către toți utilizatorii toaletei publice să o folosească responsabil și să păstreze curățenia.

coral